Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

48.378 klanten geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,2
48.378 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
48.378 geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag
Bouwbakkie.nl is verbouwd. Je kijkt nu naar een gloednieuwe website! De vernieuwingen zitten voornamelijk in het uiterlijk van de website, de service en functionaliteiten zijn nog precies zoals jullie gewend zijn. Gemakkelijk en snel! We nemen je hieronder mee in alle vernieuwingen en leggen uit waarom we hiervoor gekozen hebben.

Waarom een nieuwe website?
Om mee te gaan met de tijd werd het tijd dat Bouwbakkie.nl een verbouwing onder ging en een nieuwe huisstijl zou krijgen. In december hebben we hiervoor een klantonderzoek gehouden en met de input daaruit, analyse van gebruikersgedrag, reacties die we krijgen via Social Media, reviews via Feedback Company en interne brainstorm sessies zijn we aan de slag gegaan.

Wat is er veranderd?
Eén van de grootste veranderingen is de vernieuwde huisstijl. De hoofdkleur blauw is een stuk lichter geworden, dit geeft meer rust en zorgt ervoor dat de belangrijke aspecten meer opvallen en je sneller door de site navigeert. Dit wordt verder gestimuleerd door een aantal extra kleuren te gebruiken (groen en oranje) om zo bepaalde teksten en 'buttons' eruit te laten springen. Verder heeft de website ook meer kleur gekregen door te werken met verschillende kleuren blauw als achtergrond.
 
Oude Bouwbakkie website         Nieuwe Bouwbakkie website

Home
De homepage is qua functioneel gebruik grotendeels gelijk gebleven. Je vindt al onze containers met afvalsoort en prijs nog steeds op de meest prominente plek: midden op de pagina. Daaronder staat nu, naast de twee reeds bestaande blokken met informatie, een derde blok met ons blog. Hier hebben wij voor gekozen omdat wij merken dat ons blog steeds meer gelezen wordt en dus een mooie plek op de website verdient.

Menubalk
De menubalk is bijna hetzelfde als in het oude design. Voorheen stond hierin nog de optie contact, deze hebben wij nu verwerkt in het kopje klantenservice. Hier is ook het contactformulier te vinden.
 
Afvalcontainer pagina’s
De afvalcontainerpagina is iets veranderd ten opzichte van de oude website. Als je in het menu op de titel afvalcontainers klikt, dan komt het overzicht van de containers en afvalstromen naar voren. Als je op de homepage staat en je beweegt met je muis over de titel afvalcontainers dan verschijnt daaronder een drop down menu met containermaten. Als je in het drop down menu op een van de formaten klikt dan kom je op de containerdetailpagina. Hier zie je welke afvalstromen in de container mogen en wat de prijs is. Als je met je muis over een afvalstroom of prijs beweegt dan wordt de balk met de afvalstroom en prijs lichtblauw. Het achterste gedeelte waar ‘bestel’ staat met daarnaast een winkelwagentje verandert van oranje letters naar witte letters met een groene achtergrond.
 
Klik je op de afvalcontainerpagina op een van de afvalstromen dan kom je op de detailpagina’s zoals je die op Bouwbakkie.nl gewend bent, alleen dan in de vernieuwde huisstijl. Links zie je een mooie, grote foto van de container en rechts de belangrijkste informatie en een bestelkop. Als je naar beneden scrolt zie je de drie kopjes waar je op kunt klikken: toegestaan afval, niet toegestaan afval en meer informatie. Als je op deze pagina op bestellen klikt dan komt er een pop-up scherm ophoog, hier klik je op het groene blok en dan ga je verder naar het invulscherm. Op het invulscherm zijn een aantal velden verplaatst zodat je het formulier sneller in kunt vullen, verder werkt deze nog steeds even makkelijk.

Bouwbakkie - Oude container overzicht       Bouwbakkie - Nieuwe container overzicht

Klantenservice en contact
Op de oude Bouwbakkie.nl website was er een klantenservicepagina en een contactpagina. Nu is dit één pagina geworden en is deze in de menubalk vindbaar onder klantenservice. Op deze pagina staat het contactformulier die voorheen onder contact stond en staan er een aantal blokken met: ‘contact’, ‘veilig en betrouwbaar’, ‘veel gestelde vragen’ en ‘mijn account’.
 
Verbeteringen
Nu de eerste versie van de website live staat gaan we nog een aantal extra verbeteringen doorvoeren, zoals het geven van alternatieven voor als je iets minder afval hebt of juist iets meer. Ook komt er een extra kopje in het hoofdmenu met informatie over de afvalstromen. Dit staat nu natuurlijk al beknopt bij de containers vermeld maar we zouden je  graag wat meer informatie hierover willen geven zodat het nog duidelijker wordt welk afval in welke container mag.
 
Wat ook nieuw is op Bouwbakkie.nl is dat je kunt reageren op onze blogs. Wij horen graag hieronder wat je van onze nieuwe website vindt!

P.S. Bouwbakkie viert haar nieuwe website met korting! Maak tot en met 31 augustus gebruik van de actiecode NWBB18 en krijg € 5,00 korting op je bestelling bij Bouwbakkie.nl.
 
Bouwbakkie's vernieuwde website 2018

 

Lees meer artikelen

Rekening houden met het milieu is niet altijd het eerste waar je aan denkt bij een grote klus. Maar wist je dat bij verbouwingen behoorlijk wat zaken belastend kunnen zijn voor het milieu?

Wij geven je 10 tips & trucs waar je rekening mee kunt houden om duurzaam en milieubewust te klussen.

 21 aug 2018

Sinds de oprichting van Bouwbakkie in 2009 hebben we heel wat afval verwerkt. Overal in Nederland brengen wij bouwcontainers op de plaats van bestemming en halen we ze op het gewenste tijdstip weer op. Van Enumatil tot Hippolytushoef! Tijd voor wat leuke feitjes en handige weetjes over Bouwbakkie op een rij.

 16 jul 2018

Reviews

8
Cathrine v. L. 19 augustus 2022, Haarlem vriendelijke chauffeur, goede communicatie
10
Kadiriye B. 19 augustus 2022, Rotterdam Super Top dienst, aardige chauffeur en natuurlijk snelle levering.
8
Michelle H. d. W. 19 augustus 2022, Hazerswoude-Dorp Snelle levering Geplaatst waar gevraagd.
9.2

48.378 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank