54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalcontainer huren in Winterswijk

Wil je op een eenvoudige manier een afvalcontainer huren in Winterswijk? Bij Bouwbakkie vind je een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus hebben wij de juiste afvalcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een omvangrijk project in huis, een renovatieproject uitvoert of je tuin aan het opknappen bent, bij Bouwbakkie vind je gegarandeerd de geschikte afvalcontainer. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Winterswijk bij Bouwbakkie.

Ga je verbouwen? Kies voor een grofvuilcontainer in Winterswijk

Ben je momenteel bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Bij dergelijke projecten komt vaak veel grofvuil, bouwmaterialen en puin vrij. Gelukkig biedt Bouwbakkie de perfecte oplossing met onze grofvuilcontainers. Hiermee bespaar je jezelf talloze ritten naar de plaatselijke stortplaats. Wanneer je in Winterswijk woont en een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie huurt, regelen wij alles moeiteloos voor je. We leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over het afvoeren van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Kies voor het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en vereenvoudig het opruimen van je grofvuil aanzienlijk. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Winterswijk

Woon je in de omgeving van Winterswijk? Geen probleem! Bij Bouwbakkie is het ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in plaatsen zoals Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Zevenaar, Wageningen en Culemborg.

Alle containers op een rij in Winterswijk

In Winterswijk kun je op een eenvoudige manier een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per type container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden geplaatst. Wees alsjeblieft zorgvuldig en plaats geen materialen in de container die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot boetes.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen komt vaak bouw- en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen diverse materialen worden geplaatst. Bouwbakkie biedt bouw- en sloopafvalcontainers in verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het juiste formaat container hangt af van de omvang van je project. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor onder andere hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaa en meer.

Puincontainer

Puin is een zware afvalstroom die moet worden gestort in een speciale puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in twee verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze voor het juiste formaat container hangt af van de hoeveelheid puin die je wilt afvoeren. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels en meer.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Voor het afvoeren van houtafval bij verbouwings- of renovatieprojecten is het huren van een houtafvalcontainer de beste keuze. Bouwbakkie biedt houtafvalcontainers in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het juiste formaat container hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor onder andere geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuinafvalcontainer

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Voor het afvoeren van groenafval is het huren van een tuinafvalcontainer de ideale oplossing. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het juiste formaat container hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor onder andere gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, en meer.

Dakafvalcontainer

Bij de aanleg of verwijdering van platte daken komt dakafval vrij. Voor het afvoeren van dakafval biedt Bouwbakkie dakafvalcontainers in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij verbouwingen of sloopwerkzaamheden kunnen grote hoeveelheden gipsafval vrijkomen. Het is belangrijk om gipsafval apart in te zamelen, omdat vermenging met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gipsafval is een 3m3 container voldoende, terwijl je voor grotere hoeveelheden beter kunt kiezen voor een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor onder andere gipsplaten en gipsblokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Winterswijk

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en scherpe prijzen. Je kunt eenvoudig en snel betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Winterswijk is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. We adviseren je echter altijd om bij de gemeente te controleren of er een vergunningsplicht geldt wanneer je een container op een openbare locatie wilt laten plaatsen.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank