54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een vuilcontainer huren in Wageningen

Wil je op een gemakkelijke manier een vuilcontainer huren in Wageningen? Bouwbakkie biedt een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer beschikbaar. Of je nu bezig bent met een omvangrijk project in huis, een renovatieklus of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Wageningen.

Van plan om te verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Wageningen

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de afvalverwerkingsplaats. Woon je in Wageningen? Het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie is eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig richten op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te hoeven maken over de afvoer van het grofvuil. Waarom zou je jezelf vermoeien met het heen en weer rijden naar de afvalverwerkingsplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en vereenvoudig het opruimen van je grofvuil. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de omgeving van Wageningen

Woon je in de nabijheid van Wageningen? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Culemborg en andere omliggende plaatsen.

Container huren in Wageningen? Een overzicht van alle beschikbare containers

Je kunt in Wageningen eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container een toelichting op wat wel en niet in de container mag worden gedeponeerd. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het renoveren, verbouwen of slopen van woningen komt vaak bouw- en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen diverse materialen worden gedeponeerd. Bouwbakkie biedt bouw- en sloopafvalcontainers in verschillende formaten aan, zoals 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Afhankelijk van de omvang van je klus kun je het juiste formaat kiezen. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal en meer.

Puincontainer

Puin is een zware vorm van afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers beschikbaar in formaten van 3m3 en 6m3. Je kunt het juiste formaat kiezen op basis van de hoeveelheid puin die je hebt. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels en meer.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Als je bezig bent met het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het verstandig om een houtafvalcontainer te huren. Bouwbakkie biedt houtafvalcontainers aan in verschillende formaten, zoals 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat van de container hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex en meer.

Tuinafvalcontainer

Bij een uitgebreide tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als je veel groenafval hebt, is het raadzaam om een tuinafvalcontainer te huren. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers aan in verschillende formaten, zoals 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Je kunt het juiste formaat kiezen op basis van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten en meer.

Dakafvalcontainer

Dakafval ontstaat bij de aanleg of verwijdering van platte daken. Bouwbakkie biedt dakafvalcontainers aan in verschillende formaten, zoals 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen kunnen worden gestort in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalcontainer

Bij het slopen of verbouwen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Het is belangrijk om gipsafval apart inte zamelen, omdat het vermengen van gipsafval met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers aan in formaten van 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gipsafval kun je gemakkelijk een container van 3m3 kiezen, terwijl je voor grotere hoeveelheden beter kunt kijken naar een container van 6m3 of 10m3. De gipsafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Wageningen

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en betaalbare prijzen. Je kunt snel en eenvoudig betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze zaterdag bij je thuis afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het plaatsen van een container op de openbare weg

In Wageningen is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Het is echter altijd verstandig om bij de gemeente te controleren of er een vergunningsplicht geldt voor het plaatsen van een container op een openbare locatie.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank