54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Eenvoudig een afvalbak huren in Wijchen

Wil je zonder gedoe een afvalcontainer huren in Wijchen? Bouwbakkie biedt een breed scala aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de passende afvalcontainer. Of je nu een grote klus in huis hebt, een renovatieproject uitvoert of je tuin aan het opknappen bent, Bouwbakkie heeft de juiste afvalcontainer voor je. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Wijchen.

Ga je verbouwen? Overweeg dan een grofvuil container te huren in Wijchen

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Dit gaat vaak gepaard met veel puin, bouwmaterialen en grofvuil. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale grofvuilcontainer om dit afval te verwerken. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Wijchen, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie een fluitje van een cent. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Zo kun jij je volledig focussen op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf belasten met het heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Wijchen

Woon je in de buurt van Wijchen? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Wageningen, Culemborg.

Container huren in Wijchen? Alle afvalbakken op een rij

Je kunt in Wijchen eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is goed om te weten welke container je moet kiezen voordat je er één huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot een boete.

Bouw- en sloopafval afvalbak

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container. De bouwafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat bouwafval container dat je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Houtafval afvalbak

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrij komt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafvalcontainer huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval er vrij komt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: Geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Puin afvalbak

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: Bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels etc.

Tuin afvalbak

Een omvangrijke tuinrenovatie kan resulteren in een aanzienlijke hoeveelheid tuinafval. Bij een overvloed aan groenafval is het raadzaam een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in vier maten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enz.

Dakafvalbak

Dakafval is een type afval dat ontstaat bij het installeren of verwijderen van platte daken. De dakafvalcontainer is beschikbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat vervuild is met teer of bitumen mag worden verzameld in de dakafvalcontainer.

Gipsafvalbak

Het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan een aanzienlijke hoeveelheid gipsafval genereren. Gips moet zoveel mogelijk apart worden verzameld omdat het mengen van gips met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in drie verschillende maten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips is een 3m3 container voldoende. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kiezen voor een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Wijchen

Met een gemiddelde score van 9,3 en meer dan 50.000 beoordelingen zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en concurrerende prijzen. Snel en makkelijk betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vrijdag voor 16:00 uur een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Wijchen is het meestal nodig om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere als je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: als je een container op een openbare plaats laat plaatsen, controleer dan altijd bij je gemeente of er een vergunning nodig is.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank