BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een vuilcontainer huren in Tiel

Wil je eenvoudig een vuilcontainer huren in Tiel? Bouwbakkie heeft een uitgebreid assortiment aan vuilcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte vuilcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Tiel.

Ga je verbouwen? Huur ook een container voor grofvuil in Tiel

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen, en grofvuil kijken. Maak je geen zorgen, Bouwbakkie heeft de ideale container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Als je in Tiel woont, regel je eenvoudig het huren van een container voor grofvuil bij Bouwbakkie. Wij leveren de container voor grofvuil op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Waarom zou je jezelf belasten met constant op en neer rijden naar de vuilstort? Bij Bouwbakkie bieden we de oplossing: huur gewoon een grofvuilcontainer en maak het opruimen van je grofvuil een fluitje van een cent. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je verbouwingsproject moeiteloos te laten verlopen.

Container huren in de omgeving van Tiel

Woon je in de buurt van Tiel? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Wageningen, en Culemborg.

Container huren in Tiel? Bekijk al onze beschikbare containers

Je kunt in Tiel moeiteloos een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van woningen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen gemengd worden. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3.

Dakafvalcontainer

Bij de aanleg of verwijdering van platte daken komt dakafval vrij. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen in de dakafvalcontainer worden gedeponeerd.

Puincontainer

Bij sloopwerk komt veel puin vrij. Schoon puin dient te worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt vaak houtafval vrij. Voor het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken is het raadzaam een houtafvalcontainer te huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Bij een grootschalige tuinverbouwing kan veel tuinafval ontstaan. Voor veel groenafval is het raadzaam een tuinafvalcontainer te huren. De tuinafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Gipsafvalcontainer

Bij de verbouwing of sloop van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat vermenging van gips met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gipsafval is een 3m3 container geschikt. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Tiel

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze heldere communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We bieden ook levering op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze op zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Tiel is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank