BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalcontainer huren in Zutphen

Wil je op een eenvoudige manier een afvalcontainer huren in Zutphen? Bouwbakkie heeft een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers beschikbaar. Voor iedere klus biedt Bouwbakkie de juiste afvalcontainer aan. Of je nu bezig bent met een omvangrijke klus in huis, een renovatieproject uitvoert of je tuin aan het opknappen bent, Bouwbakkie heeft gegarandeerd de geschikte afvalcontainer voor jou. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Zutphen.

Ga je verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Zutphen

Ben je momenteel bezig met het renoveren van je keuken, tuin of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Hiermee bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Als inwoner van Zutphen is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie snel geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op deze manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je zorgen te maken over het afvoeren van het grofvuil. Bespreek vandaag nog met ons de mogelijkheden over wat wij voor jou kunnen betekenen!

Container huren in de buurt van Zutphen

Woon je in de nabijheid van Zutphen? Het is tevens mogelijk om een afvalcontainer te huren in plaatsen zoals Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Wageningen, Culemborg en andere omliggende locaties.

Overzicht van alle afvalcontainers die je kunt huren in Zutphen

In Zutphen is het eenvoudig om een afvalcontainer te huren die geschikt is voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we een toelichting per container over wat er wel en niet in mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, om eventuele boetes te voorkomen.

Bouw- en sloopafval container

Bij verbouwingen, renovaties of sloopwerkzaamheden komen vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden gegooid. Bouwbakkie biedt bouw- en sloopafvalcontainers aan in 4 verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze voor het juiste formaat is afhankelijk van de omvang van de klus. Deze containers zijn geschikt voor hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zwaar afvaltype, daarom moet schoon puin worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers beschikbaar in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze voor het formaat hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Wanneer er sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd, komt er vaak veel houtafval vrij. Om de grote hoeveelheid houtafval die ontstaat bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken aan te kunnen, is het verstandig om een houtafval container te huren. Bouwbakkie heeft houtafvalcontainers in verschillende formaten beschikbaar: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het juiste formaat container kies je op basis van de hoeveelheid houtafval die je verwacht te hebben. Deze containers zijn geschikt voor verschillende soorten hout, zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, en meer.

Tuinafval container

Bij een uitgebreide tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval te verwachten is, is het verstandig om een tuinafval container te huren. Bouwbakkie biedt tuinafvalcontainers aan in vier verschillende formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Je kiest de juiste container op basis van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. Deze containers zijn geschikt voor diverse materialen, zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, en meer.

Dakafval container

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt dakafval vrij. Bouwbakkie heeft dakafvalcontainers in drie verschillende formaten beschikbaar: 3m3, 6m3 en 10m3. In deze containers mag dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen worden ingezameld.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval vrijkomen. Het is belangrijk om gips zoveel mogelijk apart in te zamelen, omdat het mengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Bouwbakkie biedt gipsafvalcontainers aan in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips is een 3m3 container geschikt, terwijl voor grotere hoeveelheden beter gekeken kan worden naar een 6m3 of 10m3 container. Deze containers zijn geschikt voor materialen zoals gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Zutphen

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Betalen via iDEAL is snel en gemakkelijk. Bovendien leveren we ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, staat deze zaterdag voor je deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Zutphen is het meestal vereist om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. We adviseren je om altijd bij de gemeente te controleren of er een vergunningplicht van toepassing is wanneer je een container op een openbare locatie wilt laten plaatsen.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank