BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een vuilcontainer huren in Zevenaar

Wil je eenvoudig een vuilcontainer huren in Zevenaar? Bouwbakkie heeft een groot assortiment aan containers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de geschikte vuilcontainer. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieklus, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de juiste vuilcontainer voor jou. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Zevenaar.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een grofvuilcontainer huren in Zevenaar

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritten naar de stortplaats. Woon je in Zevenaar, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over het afvoeren van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Zevenaar

Woon je in de buurt van Zevenaar? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Wageningen, of Culemborg.

Container huren in Zevenaar? Alle containers op een rij

Je kunt in Zevenaar gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er één huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het moeten betalen van een boete.

Bouw- en sloopafvalcontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen worden geplaatst. De bouw- en sloopafvalcontainers zijn beschikbaar in 4 verschillendeformaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Afhankelijk van de omvang van de klus kies je het juiste formaat bouw- en sloopafvalcontainer. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Bij het verbouwen, renoveren of slopen komt er vaak puin vrij. Puin is een zware afvalsoort en moet worden gestort in een puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers aan in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafvalcontainer

Bij sloopwerk komt vaak veel houtafval vrij. Voor het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken kun je het beste een houtafvalcontainer huren. De houtafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid houtafval. De houtafvalcontainer is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafvalcontainer

Bij een grote tuinverbouwing komt er vaak veel tuinafval vrij. Voor grote hoeveelheden groenafval kun je het beste een tuinafvalcontainer huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Je kiest de container op basis van de verwachte hoeveelheid groenafval. De tuinafvalcontainer is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafvalcontainer

Bij het aanleggen of verwijderen van platte daken komt er dakafval vrij. De dakafvalcontainer is beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen in de dakafvalcontainer worden geplaatst.

Gipsafvalcontainer

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen komt vaak gipsafval vrij. Gips dient apart te worden ingezameld, omdat vermenging met bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor kleine hoeveelheden gips kun je een 3m3 container nemen, terwijl je voor grotere hoeveelheden beter kunt kijken naar een 6m3 of 10m3 container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Zevenaar

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je vóór 16:00 uur op vrijdag een container bestelt, staat deze zaterdag bij jou voor de deur.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Zevenaar is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, bijvoorbeeld als je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is als je een container op een openbare plaats wilt laten plaatsen.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank