BigBag tijdelijk niet leverbaar

Door leveringsproblemen van Bigbags kunnen deze momenteel niet besteld worden. Excuses voor het ongemak.

55.819 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Monday geleverd!
9,3
55.819 reviews
The Feedback Company
55.819 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Monday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een vuilcontainer huren in Arnhem

Wil je moeiteloos een vuilcontainer huren in Arnhem? Bouwbakkie biedt een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer. Of je nu bezig bent met een grote klus in huis, een renovatieproject of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie heeft de geschikte afvalcontainer. Huur vandaag nog een vuilcontainer in Arnhem.

Ga je verbouwen? Je kunt ook een container voor grofvuil huren in Arnhem

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hierbij komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte container voor grofvuil om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Als je in Arnhem woont, kun je eenvoudig een container voor grofvuil huren bij Bouwbakkie. Wij leveren de container voor grofvuil op het gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een container voor grofvuil bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk eenvoudiger. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Arnhem

Woon je in de nabijheid van Arnhem? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in omliggende plaatsen in de provincie, zoals Apeldoorn, Wijchen, Nijmegen, Doetinchem, Tiel, Harderwijk, Zutphen, Zaltbommel, Winterswijk, Zevenaar, Wageningen en Culemborg.

Container huren in Arnhem? Een overzicht van al onze containers

Je kunt in Arnhem eenvoudig een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die er niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Container voor bouw- en sloopafval

Wanneer huizen worden verbouwd, gerenoveerd of gesloopt, komt er vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de container voor bouw- en sloopafval kunnen verschillende materialen worden verzameld. Er zijn 4 verschillende formaten beschikbaar: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Het formaat van de container hangt af van de omvang van de klus. De container voor bouw- en sloopafval is geschikt voor diverse materialen zoals hout, metaal, verschillende kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Container voor puin

Puin is een zwaar type afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een speciale puincontainer. Bouwbakkie biedt puincontainers in 2 verschillende formaten aan: 3m3 en 6m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor materialen zoals bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Container voor houtafval

Bij sloopwerkzaamheden komt er vaak veel houtafval vrij. Voor het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken is het het beste om een speciale container voor houtafval te huren. De houtafvalcontainer is verkrijgbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid houtafval. De houtafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Container voor tuinafval

Bij een grote tuinverbouwing kan er veel tuinafval ontstaan. Als er veel groenafval is, is het raadzaam om een container voor tuinafval te huren. De tuinafvalcontainer is beschikbaar in 4 formaten: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze van de container hangt af van de hoeveelheid groenafval die verwacht wordt. De tuinafvalcontainer is geschikt voor materialen zoals gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Container voor dakafval

Bij de aanleg of verwijdering van platte daken komt dakafval vrij. De dakafvalcontainer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer dat verontreinigd is met teer of bitumen kunnen in de dakafvalcontainer worden gedeponeerd.

Container voor gipsafval

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan er veel gipsafval ontstaan. Gipsafval moet zoveel mogelijk apart worden ingezameld, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. Gipsafvalcontainers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips is een 3m3-container geschikt. Voor grotere hoeveelheden kan beter worden gekeken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafvalcontainer is geschikt voor gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Arnhem

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze heldere communicatie, uitstekende service en goede prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via IDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, wordt deze op zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Arnhem is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg. Dit geldt onder andere wanneer je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Een tip: controleer altijd bij je gemeente of er een vergunning vereist is als je van plan bent om een container op een openbare locatie te plaatsen.

Terug naar provincie Gelderland

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 399,-
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs 299,-
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs 175,-

Reviews

10
Ronald H. 19 July 2024, Melick Jhana van DNACC en zij zei dat ik het via het ophaal formulier kon doorgeven zodat er een...
8
Ivonne R. 19 July 2024, Grootebroek Duidelijke communicatie
8
Elles N. 19 July 2024, Zwolle Prettige levering
9.3

55.819 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank