54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Gemakkelijk een afvalcontainer huren in Hoogeveen

Wil je op een moeiteloze manier een afvalcontainer huren in Hoogeveen? Bouwbakkie heeft een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers beschikbaar. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer voorhanden. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieklus, of het opknappen van je tuin, Bouwbakkie biedt de geschikte afvalcontainer. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Hoogeveen.

Verbouwen? Huur een grofvuilcontainer in Hoogeveen

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je huis? Hierbij komt vaak veel grofvuil, bouwafval en sloopafval vrij. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je vele ritjes naar de stortplaats. Woon je in Hoogeveen? Dan kun je eenvoudig een grofvuilcontainer huren bij Bouwbakkie. Wij zorgen ervoor dat de container op het gewenste tijdstip bij jou thuis wordt geleverd en na afloop weer wordt opgehaald. Zo kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over het afvoeren van het grofvuil.

Container huren in de omgeving van Hoogeveen

Woon je in de buurt van Hoogeveen? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in nabijgelegen plaatsen zoals Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, en Roden.

Container huren in Hoogeveen? Bekijk ons volledige aanbod

In Hoogeveen kun je op een gemakkelijke manier een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is belangrijk om te weten welke container je moet kiezen voordat je er een huurt. Hieronder geven we per type container uitleg over welke materialen wel en niet in de container mogen worden gegooid. Zorg ervoor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, om boetes te voorkomen.

Bouw- en sloopafval container

Bij het verbouwen, renoveren of slopen van gebouwen komt vaak bouwafval en sloopafval vrij. In de bouw- en sloopafvalcontainer kunnen verschillende materialen bij elkaar worden geplaatst. We bieden bouw- en sloopafvalcontainers in 4 verschillende formaten aan: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat container je nodig hebt, hangt af van de omvang van de klus. De bouw- en sloopafvalcontainer is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, enzovoort.

Puincontainer

Puin is een zware vorm van afval, daarom moet schoon puin worden gestort in een speciale puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten: 3m3 en 6m3. De keuze hangt af van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels, enzovoort.

Houtafval container

Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel houtafval vrij. Vanwege de grote hoeveelheid houtafval die vrijkomt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, is het raadzaam om een houtafval container te huren. We bieden houtafvalcontainers in 4 formaten aan: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat container je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid houtafval die vrijkomt. De houtafval container is geschikt voor: geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex, enzovoort.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als je veel groenafval hebt, kun je het beste een tuinafval container huren. We bieden tuinafvalcontainers in 4 formaten aan: 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid groenafval die je verwacht te hebben. De tuinafval container is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten, enzovoort.

Dakafval container

Dakafval is een afvalstroom die vrijkomt bij het aanleggen of verwijderen van platte daken. We bieden dakafvalcontainers in 3 verschillende formaten aan: 3m3, 6m3 en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen mogen worden ingezameld in de dakafval container.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan veel gipsafval vrijkomen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld, omdat het vermengen van gips met ander bouwafval kan leiden tot afkeuring van het materiaal. We bieden gipsafvalcontainers in 3 verschillende formaten aan: 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gipsafval kun je gemakkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3- of 10m3-container. De gipsafval container is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO-blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Hoogeveen

Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews zijn onze klanten zeer tevreden over onze heldere communicatie, uitstekende service en gunstige prijzen. Je kunt snel en gemakkelijk betalen via iDEAL. We leveren ook containers op zaterdag! Bestel vóór 16:00 uur op vrijdag en de container wordt zaterdag bij jou afgeleverd.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Hoogeveen is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een afvalcontainer op de openbare weg. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Tip: controleer altijd bij de gemeente of er een vergunningsplicht is wanneer je een container op een openbare plaats wilt plaatsen.

Terug naar provincie Drenthe

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank