54.784 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.784 reviews
The Feedback Company
54.784 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Makkelijk een afvalbak huren in Meppel

Wil je op een probleemloze manier een afvalcontainer huren in Meppel? Bouwbakkie heeft een ruim assortiment aan afvalcontainers beschikbaar. Voor elke klus heeft Bouwbakkie de juiste afvalcontainer voor jou. Of je nu bezig bent met een groot project in huis, een renovatieproject uitvoert of je tuin aan het opknappen bent, Bouwbakkie heeft er een afvalcontainer voor. Huur vandaag nog een afvalcontainer in Meppel.

Ga je verbouwen? Huur ook een grofvuilcontainer in Meppel

Ben je bezig met het renoveren van je keuken of het verbouwen van je woning? Hier komt vaak veel puin, bouwmaterialen en grofvuil bij kijken. Geen zorgen, Bouwbakkie heeft de perfecte grofvuilcontainer om van dit afval af te komen. Zo bespaar je jezelf talloze ritjes naar de stortplaats. Woon je in Meppel, dan is het huren van een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie eenvoudig geregeld. Wij leveren de grofvuilcontainer op het door jou gewenste tijdstip bij jou thuis en halen deze na afloop weer op. Op die manier kun jij je volledig concentreren op je renovatie- of verbouwingsproject, zonder je druk te maken over de afvoer van het grofvuil. Dus waarom zou je jezelf vermoeien met het heen en weer rijden naar de stortplaats? Huur een grofvuilcontainer bij Bouwbakkie en maak het opruimen van je grofvuil een stuk gemakkelijker. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw verbouwingsproject soepel te laten verlopen!

Container huren in de buurt van Meppel

Woon je in de buurt van Meppel? Het is ook mogelijk om een afvalcontainer te huren in plaatsen zoals Assen, Emmen, Hoogeveen, Coevorden en Roden.

Afvalbak huren in Meppel? Alle containers op een rij

Je kunt in Meppel gemakkelijk een afvalcontainer huren voor elke klus die je hebt. Het is goed om te weten welke container je moet kiezen voordat je er één huurt. Hieronder geven we per container uitleg over wat er wel en niet in de container mag worden gegooid. Zorg er alsjeblieft voor dat je geen materialen in de container plaatst die daar niet thuishoren, aangezien dit kan leiden tot het betalen van een boete.

Bouw- en sloopafval container

Bouwafval en sloopafval komen vaak vrij bij het verbouwen, renoveren of slopen van huizen. In de bouwafval container kunnen verschillende materialen bij elkaar in één container. De bouwafval containers zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welk formaat bouwafval container je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van de klus. De bouw- en sloopafval container is geschikt voor: hout, metaal, diverse kunststoffen, vloerbedekking, steenpuin, betonpuin, plaatmateriaal, verpakkingsmateriaal, etc.

Puincontainer

Puin is een zware afvalsoort, daarom moet schoon puin gestort worden in een puincontainer. Bouwbakkie heeft puincontainers in 2 verschillende formaten, namelijk 3m3 en 6m3. De keuze is dus afhankelijk van de hoeveelheid puin. De puincontainer is geschikt voor: Bakstenen, wandtegels, vloertegels, betonpuin, metselpuin, stenen, straatklinkers, gewapend beton, betontegels etc.

Houtafval container

Bij sloopwerk komt veel houtafval vrij. Omdat er veel houtafval vrij komt bij het verbouwen, renoveren of slopen van bouwwerken, kun je het beste een houtafval container huren. De houtafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. De keuze is afhankelijk van de hoeveelheid houtafval er vrij komt. De houtafval container is geschikt voor: Geperst hout, hardhout, geverfd hout, plaatmateriaal, MDF, multiplex etc.

Tuinafval container

Een grote tuinverbouwing kan veel tuinafval met zich meebrengen. Als er veel groenafval is, kun je het beste een tuinafval container huren. De tuinafval container is beschikbaar in 4 formaten, namelijk 3m3, 6m3, 10m3 en 15m3. Welke container je kiest is geheel afhankelijk van de hoeveelheid groenafval je denkt te hebben. De tuinafval container is geschikt voor: gras, bamboe, boomstammen, takken, snoeiafval, struiken, bladeren, plantenresten etc.

Dakafval container

Dakafval is een afvalstroom die vrij komt bij het aanleggen of het weghalen van platte daken. De dakafval container is beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3, en 10m3. Dakgrind en dakleer verontreinigd met teer of bitumen is toegestaan om te worden ingezameld in de dakafval container.

Gipsafval container

Bij het verbouwen of slopen van kantoren en woningen kan dit veel gipsafval meebrengen. Gips dient zoveel mogelijk apart te worden ingezameld omdat het vermengen van gips in bouwafval kan leiden tot een afkeur van het materiaal. Gipsafval containers zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 3m3, 6m3 en 10m3. Voor een kleine hoeveelheid gips kun je makkelijk een 3m3 container nemen. Voor grotere hoeveelheden kun je beter kijken naar een 6m3 of een 10m3 container. De gipsafval container is geschikt voor: gipsplaten, gipsblokken en GIBO blokken.

De voordelen van Bouwbakkie bij het huren van een afvalcontainer in Meppel

Bij Bouwbakkie begrijpen we het belang van tevreden klanten. Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 en meer dan 50.000 reviews kunnen we met trots zeggen dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze duidelijke communicatie, uitstekende service en betaalbare prijzen. Bij ons kun je snel en eenvoudig betalen via IDEAL. En het beste is dat we ook op zaterdag containers leveren! Als je op vrijdag vóór 16:00 uur een container bestelt, zorgen wij ervoor dat hij op zaterdag voor je deur staat.

Vergunning aanvragen voor het gebruik van de openbare weg

In Meppel is het meestal verplicht om een vergunning aan te vragen voor het gebruik van de openbare weg, vooral als je een afvalcontainer wilt plaatsen. Als je de container op je eigen terrein plaatst, is een vergunning meestal niet nodig. Een handige tip: controleer altijd bij de gemeente of er een vergunning vereist is wanneer je de container op een openbare plaats wilt laten zetten. We willen ervoor zorgen dat je alle regels volgt en geen problemen ondervindt.

Terug naar provincie Drenthe

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Sander v. h. S. 21 May 2024, Tilburg Snel, duidelijk, goede prijs
10
Subash C. R. 21 May 2024, Nieuwegein Easy to use and container delivered on time.
10
Marco D. 21 May 2024, Aalsmeer Snelle levering
9.3

54.784 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank