Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Veilig klussen met goed gereedschap - de gereedschapstas Een veel gehoorde uitspraak van ervaren klussers is "Goed gereedschap is het halve werk". En hieraan is niets gelogen, want goed gereedschap draagt bij aan:

 • Beter resultaat
  Een botte zaag geeft immers een minder mooie zaagsnede dan een scherpe zaag.
   
 • Minder frustratie
  Omdat het prettiger werken is met goed gereedschap ontstaat er ook minder frustratie tijdens het klussen.
   
 • Minder ongelukken
  Als de spullen in orde zijn, gaat het klussen ook in veel gevallen een stuk eenvoudiger waardoor de kans op (kleine) ongelukken beduidend lager is.

Veilig klussen met goed gereedschap - Diversen

Maak daarom bij het klussen alleen gebruik van gereedschap dat goed onderhouden is. Lees vooraf de gebruiksaanwijzing van het gereedschap en volg deze op! Ondeugdelijk gereedschap is onveilig, gooi het in de vuilcontainer of lever het in bij uw bouwmarkt!

 

Lees meer artikelen