Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.979 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Klustip 3. - Buiten klussen is veilig klussenVoor buiten klussen is het wel van belang dat het droog is. Maar als het dan droog is, dan dan heeft het buiten klussen vele voordelen.

Zaag, boor of slijp bij voorkeur buiten, met de wind in de rug. Op deze manier voorkomt u dat de kleine stof- of metaaldelen in uw gezicht waaien.

Probeer ook zoveel mogelijk afval buitenshuis te demonteren en te slopen. Slopen geeft veelal veel troep en wanneer u het buiten sloopt, kunt u het direct storten in de afvalcontainer.

Ook verf- en lijmklussen verricht u zoveel mogelijk buiten. Deze klussen gaan vaak gepaard met een sterke lucht en buiten kan de lucht eenvoudig weggeblazen worden. Als dit werk écht binnen gedaan moet worden, zorg dan altijd voor een goede ventilatie. Ventileer niet alleen tijdens het werk, maar ook erna.

Als buiten werken niet mogelijk is gebruik dan bij zagen, slijpen en slopen een mondkapje en zorg voor bescherming voor ogen en oren. Dit kan, ook wanneer u buiten werkt, overigens ook geen kwaad. Veilig staat immers altijd voorop!

Lees meer artikelen