Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Per jaar komen er ongeveer 30.000 mensen bij de spoedeisende hulp als gevolg van een ongelukje tijdens het klussen.

Voor veel mensen is klussen geen dagelijkse bezigheid. Deze onervarenheid is een van de redenen waarom er ongelukjes gebeuren tijdens het klussen.

Een andere reden voor ongelukken tijdens het klussen is het onbeschermd klussen. Hiermee bedoelen wij het werken met schadelijke stoffen voor de luchtwegen en het niet dragen van een mondkapje of het slijpen van een stalenpijp en het niet dragen van een veiligheidsbril.

Om de een of andere reden, hebben wij altijd het 'gevoel' dat het ons niet overkomt. En in veel gevallen zal dit ook zo zijn. Totdat er wel iets gebeurt tijdens het klussen. En het kan zo eenvoudig voorkomen worden. Wilt u weten hoe? Wij hebben voor u een opsomming gemaakt:

 • Veilig klussen - StofkapjeDraag een stofkapje
  Vermijd zoveel mogelijk inademing van stofdeeltjes, vooral bij het verwijderen van oude verflagen. Het inademen van stofdeeltjes is erg schadelijk voor uw longen.   
 • Veilig klussen - werkhandschoenenGebruik handschoenen
  Voorkom hiermee splinters van planken of snijden aan scherpe takken.   
 • Veilig klussen - WerkschoenenDraag werkschoenen
  Zo kan er nog eens een zware steen op uw tenen vallen, zonder dat dit direct tot veel pijn zorgt.


   
 • Veilig klussen - veiligheidsbrilGebruik een veiligheidsbril
  Zagen, slijpen of schaven? Een stukje hout of ijzer springt zo in uw oog zonder veilgheidsbril.
   

Lees meer artikelen