Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.923 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Klustip 5 - Bouw- en sloopafval direct opruimen in afvalcontainer of big bagWerken gaat het beste in een opgeruimde werkomgeving. Zowel qua ruimte als qua veiligheid.

Voorkom ook dat het gereedschap niet zoek raakt, door het steeds op een vaste plaats op te bergen.

En bent u aan het slopen? Zorg dan ervoor dat sloopafval meteen in de afvalcontainer gestort wordt, zodat u zich niet kunt bezeren aan rondslingerend afval als (roestige) spijkers, glaswol, gespleten houtdelen en ander gevaarlijk materiaal.

Datzelfde geldt uiteraard voor het bouwafval. Ruim dit ook direct op in de afvalcontainer of big bag, om te voorkomen dat het onnodig lang blijft liggen en een gevaarlijke situatie kan opleveren.
 

 

Lees meer artikelen