Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,2
47.599 reviews
The Feedback Company

Nuchter en alert klussenIn veel gevallen ontstaan ongelukken tijdens het klussen als een gevolg van onoplettendheid. Dat kan komen doordat je:

 • eentonige werkzaamheden doet (automatische piloot)
 • afgeleid bent
 • niet goed uitgerust bent

Deze punten zijn in de praktijk eenvoudig te voorkomen. Hoe? Dat vertellen wij jou precies!

 • Afwisseling bij eentonige werkzaamheden
  Juist als je steeds hetzelfde werk moet doen, slaat de verveling snel toe en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden. Zorg voor afwisseling van werkzaamheden. Als dat niet mogelijk is, zorg dan voor extra pauze momenten.
   
 • Voorkom afleiding
  Concentreer je goed als je aan het klussen bent. Zeker wanneer je met een boor, (ketting-)zaag of bijvoorbeeld hamer aan de slag gaat. En heeft iets anders toch je aandacht nodig? Stop dan even met het klussen.
   
 • Wees uitgerust
  De verleiding is groot om de klus af te maken en daardoor lange dagen te maken. Laat naar bed, vroeg eruit. Dit leidt tot vermoeidheid en maakt het dat je minder scherp bent. Beter is het om tijdig te stoppen en je rust te pakken. Dan werk je in veel gevallen ook efficienter.

 

Neem ná het klussen gerust een borrel, maar doe dat nooit tijdens de werkzaamheden! Uw veiligheid staat voorop!
 

Lees meer artikelen

Reviews

10
Marcel O. 3 juli 2022, Barendrecht Snel en makkelijk via site te bestellen. Prima
10
Remko v. t. H. 3 juli 2022, Giesbeek Prima
10
Robin B. 3 juli 2022, Poeldijk Snel en optijd geleverd.
9.2

47.599 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank