Wij gebruiken cookies
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
33.428 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Ook voor de afwerking is een afvalcontainer erg nuttigEen goed moment voor iedere klusser. Na het slopen en weer opbouwen mag je gaan afwerken. Het leukste gedeelte van de klus voor velen!

En vergis u niet, ook dit kost veel tijd. Even die plintjes, even dat latje verfen, even dat kamertje opruimen. Het gaat niet vanzelf en ook hier is een duidelijke planning & communicatie van groot belang.

Waar veel klussers zich op verkijken is de hoeveelheid afval die er aan het einde van een klus nog 'even' te voorschijn komt. Wat dacht u van afval door behangen, verpakkingsmaterialen, restanten van afwerklatten en vloerdelen. In deze fase is het dus ook verstandig om een afvalcontainer te huren, zodat u hierin uw afval kwijt kan. Ook dat ruimt op en draagt bij aan een mooie afwerking.

Lees meer artikelen

  3 okt 2012