Gepland onderhoud | 24 april 2024

Op woensdag 24 april 2024 hebben we onderhoud van 17 uur tot 19 uur. Op dat moment kunnen er geen containers besteld worden. Excuses voor het ongemak!

54.401 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.401 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
54.401 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Veilig klussen met beschermingPer jaar komen er ongeveer 30.000 mensen bij de spoedeisende hulp als gevolg van een ongelukje tijdens het klussen.

Voor veel mensen is klussen geen dagelijkse bezigheid. Deze onervarenheid is een van de redenen waarom er ongelukjes gebeuren tijdens het klussen.

Een andere reden voor ongelukken tijdens het klussen is het onbeschermd klussen. Hiermee bedoelen wij het werken met schadelijke stoffen voor de luchtwegen en het niet dragen van een mondkapje of het slijpen van een stalenpijp en het niet dragen van een veiligheidsbril.

Om de een of andere reden, hebben wij altijd het 'gevoel' dat het ons niet overkomt. En in veel gevallen zal dit ook zo zijn. Totdat er wel iets gebeurt tijdens het klussen. En het kan zo eenvoudig voorkomen worden. Wilt u weten hoe? Wij hebben voor u een opsomming gemaakt:

  • Veilig klussen - StofkapjeDraag een stofkapje
    Vermijd zoveel mogelijk inademing van stofdeeltjes, vooral bij het verwijderen van oude verflagen. Het inademen van stofdeeltjes is erg schadelijk voor uw longen.



     
  • Veilig klussen - werkhandschoenenGebruik handschoenen
    Voorkom hiermee splinters van planken of snijden aan scherpe takken.



     
  • Veilig klussen - WerkschoenenDraag werkschoenen
    Zo kan er nog eens een zware steen op uw tenen vallen, zonder dat dit direct tot veel pijn zorgt.


     
  • Veilig klussen - veiligheidsbrilGebruik een veiligheidsbril
    Zagen, slijpen of schaven? Een stukje hout of ijzer springt zo in uw oog zonder veilgheidsbril.
     

Lees meer artikelen

Reviews

10
William W. 23 april 2024, Breezand Prima georganiseerd bij jullie. Top. Nu paar keer gedaan en gaat exact zoals afgesproken. Heel...
10
Dennis R. 23 april 2024, Zoetermeer Netjes op de geplande dag en PERFECT in een parkeervak.
10
Roel S. 23 april 2024, Nuenen Makkelijk proces
9.3

54.401 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank