Gepland onderhoud | 24 april 2024

Op woensdag 24 april 2024 hebben we onderhoud van 17 uur tot 19 uur. Op dat moment kunnen er geen containers besteld worden. Excuses voor het ongemak!

54.342 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,3
54.342 reviews
The Feedback Company
54.342 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Leeg verfblik mag in de afvalcontainer, mits er verf op waterbasis in heeft gezetenWellicht staat u er niet bij stil, maar verfblikken en verfresten mogen in principe niet in de afvalcontainer geplaatst worden. Mits u verf op waterbasis gebruikt. Dan is het namelijk wel toegestaan om uw lege(!) verfblikken in de afvalcontainer weg te gooien. Dit geldt overigens ook voor verfblikken waar opgedroogde verf in zit.

Heeft u nog verfresten of gebruikt u geen verf op waterbasis, dan dient u de verfrestanten en verfblikken als klein chemisch afval (KCA) af te voeren.

Verf op waterbasis heeft veel meer voordelen, zoals:

  • Minder schadelijk voor het milieu
    Verf op waterbasis is minder schadelijk voor het milieu.
     
  • Minder schadelijk voor uw gezondheid
    Verf op waterbasis bevat minder schadelijke dampen. Het risico dat u schadelijk dampen inademt is met waterbasis dus kleiner.

Verf op waterbasis is overigens niet per definitie mileuvriendelijk. Er zitten alsnog stoffen in die niet goed zijn voor het milieu en bijvoorbeeld de kwaliteit van het grondwater kunnen vervuilen.

 

Reacties

 Onderhoudswerken Carel Snellenberg   
Ik heb een groot aantal volle verfblikken en restanten latexemmers.Kan ik die aanbieden op locatie waar ze zich bevinden?
 Bouwbakkie   
Beste Carel, Je kunt verfblikken vaak inleveren bij een lokale milieu straat. Kijk op de website van jouw gemeente over hoe je verfblikken het beste af kunt voeren. Met vriendelijke groet, Bouwbakkie
 sandra   
goedenmorgen waar kan ik de lege verfpotten in leveren heb een heleboel maar verschillende op water en op terpetine

Lees meer artikelen

Reviews

8
Gijs T. 18 april 2024, Ruinen snel en netjes
10
R. W. 18 april 2024, Arnhem Fijne service en snel kunnen leveren.
10
Hugo d. W. 18 april 2024, Burgerbrug snel een bak geregeld, snel geplaatst in een krappe ruimte vriendelijke chauffeur.
9.3

54.342 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank