Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

48.378 klanten geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,2
48.378 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
48.378 geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Ook voor de afwerking is een afvalcontainer erg nuttigEen goed moment voor iedere klusser. Na het slopen en weer opbouwen mag je gaan afwerken. Het leukste gedeelte van de klus voor velen!

En vergis u niet, ook dit kost veel tijd. Even die plintjes, even dat latje verfen, even dat kamertje opruimen. Het gaat niet vanzelf en ook hier is een duidelijke planning & communicatie van groot belang.

Waar veel klussers zich op verkijken is de hoeveelheid afval die er aan het einde van een klus nog 'even' te voorschijn komt. Wat dacht u van afval door behangen, verpakkingsmaterialen, restanten van afwerklatten en vloerdelen. In deze fase is het dus ook verstandig om een afvalcontainer te huren, zodat u hierin uw afval kwijt kan. Ook dat ruimt op en draagt bij aan een mooie afwerking.

Lees meer artikelen

  3 okt 2012

Reviews

8
Cathrine v. L. 19 augustus 2022, Haarlem vriendelijke chauffeur, goede communicatie
10
Kadiriye B. 19 augustus 2022, Rotterdam Super Top dienst, aardige chauffeur en natuurlijk snelle levering.
8
Michelle H. d. W. 19 augustus 2022, Hazerswoude-Dorp Snelle levering Geplaatst waar gevraagd.
9.2

48.378 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank