Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.934 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Inwoners Maastricht e.o. kunnen snel en goedkoop een afvalcontainer huren via de container verhuur van Bouwbakkie.nl!

Afvalcontainer huren? Puincontainer huren? Bouwbakkie.nl, de online container verhuur. Snel en makkelijk online de afvalcontainer huren die geschikt is voor het afval dat u wilt deponeren. Een afvalcontainer huren kan in de regio Maastricht e.o. en wordt zonodig de volgende dag al geleverd zonder extra kosten. Of het nu gaat om afvalcontainers voor dakafval, grond of schoon puin. Voor iedere klus of verbouwing kunt u een puincontainer huren of afvalcontainer huren.De prijzen naast de verschillende afvalcontainers zijn ALL-IN! Dat betekent een afvalcontainer huren, laten bezorgen, huurtermijn, ophalen en verwerking van het afval dat u gedeponeerd heeft. Afvalcontainer huren: bestel snel bij de container verhuur van bouwbakkie.nl!

Klik hier om direct een afvalcontainer te huren in de omgeving Maastricht

Ook afvalcontainer huren in MAASTRICHT, MEERSSEN, ULESTRATEN, MOORVELD, BUNDE, GEULLE, EIJSDEN, GRONSVELD, ECKELRADE, NOORBEEK, MHEER, BANHOLT, SINT GEERTRUID, CADIER EN KEER, BEMELEN, MARGRATEN, GULPEN, INGBER, REIJMERSTOK, HEIJENRATH, SLENAKEN, BEUTENAKEN, MECHELEN, EPEN, WITTEM, EYS, ELKENRADE, VAALS, VIJLEN, LEMIERS

 

Terug naar provincie Limburg