54.303 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.303 reviews
The Feedback Company
Milieustraat Eindhoven
54.303 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Ben je ook lekker aan het klussen, opruimen of verbouwen in en rondom je huis? En heb je al aardig wat groenafval of bouwafval verzameld voor de milieustraat? Maar omdat veel mensen deze periode gebruiken om thuis te klussen of op te ruimen, zijn er lange wachtrijen ontstaan bij de afvalstraat. Ook geen zin in? Bestel dan eenvoudig vanaf je bank een afvalcontainer die bij jouw klusproject past.
 

Tripje naar het Milieubrengstation

Ben je eíndelijk aan de beurt, na een uur zweten in een overvolle hete auto, ben je je milieustraat-pas vergeten. Paniek! Gelukkig heb je wel je identiteitspas mee. Owja, dan moet je ook nog vertellen wat voor soort afval je komt wegbrengen. Wat had je ook alweer bij je? Je voelt de lichtelijke irritatie van de wachtende mensen achter je. Eenmaal het terrein op, rij je alle afvalcontainers tegemoet en moet je nog een keer vertellen welk afval je bij je hebt. Want zelf kun je door de containers het afval niet meer zien. Yess, je staat voor de juiste afvalbak. Maar hoe ga je met je 1 meter 78 al die troep in die mega hoge container krijgen? Met een aanloopje? Trampoline? Of ga je toch maar een poging wagen om te kijken of een van de medewerkers van het Milieubrengstation tijd en zijn heeft om je een handje te helpen? Bestel gemakkelijk jouw Bouwbakkie hier, tegen voordelige tarieven.
 
 
Bouwbakkie - Afvalstraat Eindhoven - Container huren Bouwbakkie - Afvalstraat Eindhoven - Kluscontainer huren


Container voor al je bouwafval

Denk je nu: ‘Laat toch maar zitten dat klussen’. Niet doen! Denk eens aan een afvalcontainer voor al je klusafval. Bouwbakkie heeft namelijk een breed assortiment met containers, geschikt voor alle soorten afval. Zo kun je bij het opruimen van je zolderkamer onze grofvuilcontainer huren, bij het snoeien van je tuin onze groenafvalcontainer, of onze puinafvalcontainer voor de grotere klussen met bouwafval. Je vindt ons volledige assortiment onder het tabje ‘afvalcontainers’.  
 
Bouwbakkie - Afvalstraat Eindhoven - Kluscontainer huren 2 Bouwbakkie - Afvalstraat Eindhoven - Kluscontainer huren 3


Bestel eenvoudig vanaf je bank een Bouwbakkie 

Dus niks lange wachtrijen, paniekmomenten omdat je je afvalpas bent vergeten of acrobatische capriolen omdat je jouw afval niet in de container krijgt van de milieustraat. Bestel eenvoudig vanaf je bank een Bouwbakkie die bij jouw klusproject past. Groot, klein of daar tussenin. Sloopafval, grofvuil, groenafval of schoon puin. Het kan allemaal! Wij zorgen dat de container op het door jou gewenste tijdstip voor je deur staat. Je kunt de container bestellen voor een datum en tijdsblok naar jouw voorkeur. Morgen een Bouwbakkie voor de deur? Ook geen probleem. En zit de container vol, dan kun je eenvoudig online het ophaalformulier invullen en halen we jouw afval weer op. Dat scheelt je weer een dagtrip naar de afvalstraat.  
Dakafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

BiggerBag 3m3

L 205 x B 140 x H 100
bigger-bag-3m3-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  

Reviews

10
Thijs v. O. 15 april 2024, Beilen Snelle service, optijd geleverd. Makkelijk om weer op te laten halen, 1 knop in de mail.
10
Bert V. 15 april 2024, Oosterhout alles tot nu toe volgens afspraak.
10
Art v. d. M. 15 april 2024, Bierum Super, vriendelijke chauffeur.
9.3

54.303 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank