54.434 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Tuesday geleverd!
9,3
54.434 reviews
The Feedback Company
54.434 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Tuesday geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Veilig klussen - Communiceer met elkaarHet is met klussen, net als in een relatie, erg belangrijk om goed met elkaar te communiceren. Als je van elkaar weet wat je doet en waar je mee bezig bent, dan kan je hiermee ongelukken voorkomen tijdens het klussen.

Aan- en afsluiten

Sluit bij werkzaamheden aan gas, water of elektra de gas- en waterkraan en hoofdspanning af. Dat vergeet je over het algemeen niet. Maar ben je met meerdere mensen aan het klussen, geef dan duidelijk aan dat je bijvoorbeeld de elektra eraf hebt gezet. Het is voor jou duidelijk, maar een ander die ineens geen stroom heeft, op onderzoek gaat en ziet dat de schakelaar is omgezet, kan deze zomaar weer terug zetten met alle gevolgen van dien voor de persoon die net met de elektriciteitsdraden in zijn hand staat.

Afval storten

Klussen, troep maken en opruimen gaan vaak hand in hand. En wat is makkelijker dan het afval van het slopen van de badkamer uit het raam naar beneden te gooien, zo recht de afvalcontainer in. Het scheelt je een hoop tijd, want je hoeft immers niet steeds de trap op en neer te lopen. Ook hier geldt weer: Communiceer wat je doet. Ga jij puin naar beneden gooien? Vertel dit aan je medeklussers en nog beter, zorg ervoor dat je het afzet met lint.

Boom omzagen

Het voorjaar is ideaal om in de tuin te klussen. Onkruid wieden levert meestal geen gevaarlijke situaties op. Maar het omzagen van een boom kan wel tot gevaarlijke situaties leiden. Wil je een boom snoeien en (flinke) takken afzagen of zelfs een hele boom omzagen? Hou de omgeving in de gaten en laat het weten aan de omgeving als een tak op het punt staat om te vallen of een boom omgaat. 
 

Lees meer artikelen

Reviews

10
W S. 24 April 2024, Badhoevedorp Service, meer dan uitekend.
10
Jack D. 24 April 2024, Spijkenisse Top service
10
Richard V. 24 April 2024, Zaandam Snelle levering volgens afspraak
9.3

54.434 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank