Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.923 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Bij Bouwbakkie krijgen we met enige regelmaat verzoeken van televisieproducenten om ergens een afvalcontainer te plaatsen. Want er wordt nogal wat gesloopt en afgebroken in televisieland. En eerlijk is eerlijk: wij vinden het zelf ook erg leuk om af en toe te zien hoe een keuken, badkamer of muur wordt gereduceerd tot een hoopje puin of bouwafval. En ja, wij snappen ook dat het makkelijk is als Bouwbakkie dat allemaal even komt ophalen.

Want daar werken we immers continu aan: het voor u zo makkelijk mogelijk maken om bouwafval en sloopafval te laten afvoeren. Zodat u verder kunt met wat echt belangrijk is: er weer iets moois van maken. Dus toen Iris van RTL ons deze zomer belde met de vraag of wij wilden meewerken aan het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine, waren we niet verbaasd.

Maar we waren zoals altijd wel gevleid. Want bij het produceren van een televisieprogramma is timing erg belangrijk. De draaidagen staan strak gepland. Alle werkzaamheden moeten op een specifiek tijdstip plaatsvinden, en de deadlines zijn keihard. Nu doen wij dit dagelijks met onze voorkeursblokken, dus niets nieuws onder de zon, zou je zeggen. Maar toch: het geeft altijd een goed gevoel om ook van een partij als RTL de bevestiging te krijgen dat onze leverbetrouwbaarheid van de afvalcontainers erg goed is.

En RTL Woonmagazine? De draaidagen zijn goed verlopen en de uitzendingen zijn inmiddels te zien op RTL4, zaterdags om 18:55 uur en zondags om 9:00 uur (herhaling).

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Laat het ons weten!

Lees meer artikelen

“Wat gebeurt er met mijn bouw- en sloopafval nadat Bouwbakkie het heeft opgehaald?”. Dit is een vraag die wij steeds vaker krijgen van onze klanten. Wat er gebeurt met het afval vertellen wij graag!

  1 nov 2016

Vanaf 1 maart is het mogelijk nog preciezer te kiezen wanneer we uw container komen plaatsen, want dan introduceren we het voorkeursblok 'vroeg'. op die manier kan u direct aan de slag en heeft u nog de hele dag om uw klus af te maken!

 14 mrt 2016