Gepland onderhoud | 24 april 2024

Op woensdag 24 april 2024 hebben we onderhoud van 17 uur tot 19 uur. Op dat moment kunnen er geen containers besteld worden. Excuses voor het ongemak!

54.342 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,3
54.342 reviews
The Feedback Company
54.342 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Checklist verbouwenAfvalcontainers worden voor veel doeleinden gehuurd. Door particulieren bij een verbouwing, maar ook door professionals zoals hoveniers en de bouwsector. Huur jij voor het eerst een afvalcontainer? Lees dan onze tips en handige informatie in dit artikel even door. Een afvalcontainer huren bij Bouwbakkie doe je vervolgens zo!

Wat ga je verbouwen?

Bij Bouwbakkie is een afvalcontainer huren heel simpel. In drie stappen kies je de bouwbak die het beste bij jou past. Omdat er verschillende keuzes zijn, is het dus wel zo handig om de juiste afvalcontainer te huren. Dat hangt van een aantal factoren af. Wat ga jij bijvoorbeeld verbouwen? En welk soort afval wil jij kwijt?

Alhoewel de container er voor de meeste soorten afval hetzelfde uitziet, verschilt de prijs wel per type afval. Dat komt omdat het verwerken van het ene soort afval meer kost dan het andere. Puinafval is bijvoorbeeld veel makkelijker te verwerken, dan dakafval. En daarom is het huren van een container voor dakafval duurder dan voor puinafval of houtafval.

Heb je meerdere soorten afval?

Heb je veel gemengd afval, dan raden we je aan om zoveel mogelijk te scheiden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Gemengd afval is namelijk het duurst om af te voeren. Het loont dan al snel om verschillende containers te huren. Heb je maar een beetje van een bepaald type afval? Kijk dan of je uitkomt met een big bag.

Hoeveel afval verwacht je?

Het formaat van de container is afhankelijk van de verwachte hoeveelheid afval. Twijfel je hoeveel afval een bepaalde klus met zich meebrengt, vraag ons gerust om advies.

Voor welke periode heb je een container nodig?

Misschien is de klus in een weekend geklaard, maar het kan natuurlijk ook een langere termijn verbouwing zijn. Bij Bouwbakkie is de huur voor iedere container standaard 8 weken. Dat geeft je genoeg tijd om de klus te klaren en het afval af te voeren. Wil je de container langer dan 8 weken laten staan? Dat kan! De extra kosten zijn slechts € 7,50 per week.

Regel je container in 3 stappen bij Bouwbakkie

Weet je wat je nodig hebt? In 3 simpele stappen is de container gehuurd. Kies het formaat, de afvalsoort en rond je bestelling af. Is de container vol of kan de container opgehaald worden? Dan meld je de afvalcontainer, via een linkje die je via mail krijgt, weer eenvoudig aan om op te halen! Wij zorgen dat jouw afval netjes afgevoerd en dat je afval duurzaam verwerkt wordt.

Reacties

 Pimo   
Dankjewel voor dit artikel over het huren van een afval container. Het is goed dat jullie erop aandringen zoveel mogelijk te scheiden. Nu ik weet dat de extra kosten slechts 7.50 per week zijn voor het langer laten staan van een container overweeg ik er zeker een te huren.

Lees meer artikelen

Heb jij binnenkort een grote verbouwklus gepland staan? Hoe beter je voorbereidt bent, hoe efficiënter de verbouwing verloopt. Wij zetten vijf voordelen bij het huren van een bouwcontainer voor je op een rij.

 22 feb 2018

Iedereen heeft wel klusjes in huis die blijven liggen. Nu het nieuwe jaar in zicht is, is het tijd voor goede voornemens! Hoe zorg jij dat van uitstel geen afstel komt? We geven je 5 handige tips om de handen uit de mouwen te steken.

  4 dec 2017

Reviews

8
Gijs T. 18 april 2024, Ruinen snel en netjes
10
R. W. 18 april 2024, Arnhem Fijne service en snel kunnen leveren.
10
Hugo d. W. 18 april 2024, Burgerbrug snel een bak geregeld, snel geplaatst in een krappe ruimte vriendelijke chauffeur.
9.3

54.342 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank