Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

51.324 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,3
51.324 reviews
The Feedback Company
51.324 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Voordelen afvalcontainer hurenHeb jij binnenkort een grote verbouwklus gepland staan? Dat brengt een heleboel organisatie met zich mee! Bouwmaterialen inkopen, je gereedschap op orde hebben, klusmensen regelen, jezelf vrij plannen en de ruimte die je gaat verbouwen bouwklaar maken. Hoe beter je voorbereidt bent, hoe efficiënter de verbouwing verloopt. Huur je een bouwcontainer, dan ben je er in ieder geval zeker van dat iedereen lekker door kan werken. Je bespaart er een hoop tijd en dus ook geld mee! We zetten vijf voordelen bij het huren van een bouwcontainer voor je op een rij.

1. Een aanhanger, daar kan maar weinig in

Een grote verbouwing geeft vaak veel sloopafval. De achterbak van je auto of een aanhanger zit snel vol. Dat betekent dat je vaak heen en weer moet rijden naar de stortplaats in jouw gemeente. Een bouwcontainer is daarentegen veel groter en in verschillende maten te huren. Je hebt er tijdens de hele klusperiode profijt van. En als die toch vol raakt, dan laat je deze met gemak omwisselen voor een lege bouwbak.

2. Je klussers zijn geen uren weg

Vaak op en neer rijden naar de vuilstort betekent dat jij of je klusmannen veel tijd kwijt zijn met het rijden naar de vuilstort en het inladen en uitladen van al het bouwafval. Met een bouwcontainer naast je deur kan iedereen de kostbare tijd ook echt besteden aan jouw verbouwing. En is de klus dus eerder geklaard!

3. Bouwafval dumpen bij de gemeente kost ook geld

Een afvalcontainer huren kost natuurlijk geld. De huurprijs hangt af van het soort bouwbak dat je nodig hebt. Maar bedenk dat afval storten bij de gemeente meestal ook niet gratis is. Zeker niet als je meerdere keren afval komt storten. Weeg daarom het gemak van een grote bouwcontainer af tegen het prijsverschil van het zelf afvoeren van je afval.

4. Een bouwcontainer brengen we en halen we weer op

Geen werk aan het afvoeren van je bouwafval, want dat doen wij! Een bouwcontainer brengen en halen wij altijd op een door jou gekozen dag en tijd. Zelfs als je ‘m morgen al geleverd wilt hebben. De bouwcontainer mag je maar liefst 8 weken laten staan. Zit de container vol en heb je een nieuwe nodig? Dan maak je eenvoudig een wisselafspraak met Bouwbakkie. Wij halen de volle bouwbak op en plaatsen direct een nieuwe.

5.Sneller en veiliger aan het werk

Veiligheid staat voorop tijdens een verbouwing. Als al het afval gemakkelijk tussendoor weggegooid kan worden in de bouwcontainer, blijft de ruimte waarin je klust ook (relatief) opgeruimd. Dat zorgt dat er sneller maar ook veiliger gewerkt kan worden, zonder dat er overal sloopafval en bouwafval ligt.

Snel aan de slag met een Bouwbakkie

Ga je binnenkort aan de slag? Pak de verbouwing dan goed voorbereid aan. Ben je overtuigd van de voordelen van een afvalcontainer, bestel ‘m dan hier. Wij zorgen ervoor dat je op tijd kunt beginnen!

Reacties

 Pimo   
Je hebt helemaal gelijk dat een bouwbak veel meer ruimte heeft dan een aanhanger. Als je sloopafval hebt dan wordt dit al snel een paar aanhangers vol. Wat fijn dat je zo'n bouwbak gewoon kunt laten ophalen.
 pim   
Dankjewel voor dit artikel over de kosten van een bouwbak. Ik kan me voorstellen dat het dumpen van afval bij de gemeente ook geld kost. Dit moet namelijk ook weer verwerkt worden. Veiligheid is inderdaad belangrijk.

Lees meer artikelen

De winterse dagen maken plaats voor prachtige lentedagen. Zo rond Pasen begint het vaak weer te kriebelen… We willen naar buiten, de tuin in en aan de slag met onze groene vingers! Met deze handige lentetips maak je de tuin, terras en gazon klaar voor een gezellig buitenseizoen.

 26 mrt 2018

Huur jij voor het eerst een afvalcontainer? Lees dan onze tips en handige informatie in dit artikel even door.

 22 jan 2018

Reviews

8
Rene v. E. 1 juni 2023, Amersfoort Goede informatie over welke container geschikt is voor welk type afval. Plaatsing container...
10
Patrick v. k. 1 juni 2023, Heerlen Vriendelijke en behulpzame chauffeur
8
Jeroen v. D. 1 juni 2023, Badhoevedorp Snelle service
9.3

51.324 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank