54.299 klanten geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,3
54.299 reviews
The Feedback Company
54.299 geven ons een 9,3! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Bouwafval, het woord zegt het al: het is afval. Maar wist je dat je met bouwafval meer kan doen dan je denkt? Bakstenen, hout, pallets, je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt er de leukste ‘Do It Yourself’ projecten mee. Oftewel dingen die je zelf kunt maken. We geven je een paar leuke tips wat je eigenhandig met bouwafval kan maken. Zelfs de kinderen kunnen aan de slag!

Bakken en braden op een barbecue van baksteen

DIY barbeque / openhaardNiks lekkerder dan barbecueën in je eigen tuin! Heb je een paar (bak)stenen over na een verbouwklus? Voeg er wat vuurvaste specie aan toe en maak eenvoudig je eigen barbecue. Je vlees zal nog lekkerder smaken.

Zwoele avonden met je zelfgemaakte buitenopenhaard

Echte zwoele zomeravonden zijn er maar weinig in Nederland. Gelukkig kun je daar zelf wat aan doen. Met een buiten openhaard van afvalstenen zorg je er zelf voor dat je er warmpjes bij zit.

Een boomhut van sloophout

Een project waar je gegarandeerd punten mee scoort bij je kinderen. Het bouwen van een boomhut! Met een boel sloophout maak jij de stoerste boomhut voor in de tuin.

Relaxte loungebank van pallets

DIY loungebankDe winkels staan vol met prachtige loungesets. Maar daar hangt ook een prijskaartje aan. Hoe simpel is het om je eigen loungebank te maken, zeker met deze bouwtekening! Gewoon van een paar pallets. Je kunt de pallets natuurlijk ook nog in jouw favoriete kleur verven. Lekkere kussens koop je los of bestel je op internet helemaal op maat. Dat wordt lekker chillen!

Een kerstboom die niet uitvalt

Met een paar houten latjes, schroeven en een schroevendraaier maak je in een handomdraai een hippe houten kerstboom. Kies jij voor je de eenvoudige versie of maak je er een 3d boom van? Nu nog een paar kleurige kerstballen en de boom staat! Prettige bijkomstigheid: de boom valt niet uit en je kunt hem elk jaar weer van zolder halen.

De leukste tuinpaadjes maak je zelf

Heb je na het slopen van muren een berg oude bakstenen over? Of met het metselen van een muur juist nieuwe bakstenen? Gebruik deze dan voor het maken van een paadje in je tuin. Met een paar stenen, hardhouten planken en wat grind creëer je een gezellig voetpad.

Kids aan het klussen

DIY - KnikkerbaanLaat jongens weer jongens zijn! Hoe leuk is het als je je eigen kinderen leert klussen? Begin met een simpele opdracht. Met een paar schroeven, een zaagje, een kleine accuschroevendraaier en afvalhout maken ze de meest leuke, stoere dingen. Zoals een knikkerbaan, een boekensteun of een kistje. Stoere meiden kunnen dit natuurlijk ook.

Tip! Kijk op Pinterest

Op zoek naar meer ideeën? Kijk dan eens op Pinterest. Hier vind je de leukste dingen om zelf te maken.

Heb je na al het klussen en hobbyen toch nog een boel bouwafval over? Huur dan een Big Bag of een afvalcontainer bij Bouwbakkie. 

Lees meer artikelen

Wist je dat het theoretisch gezien mogelijk is dat je rijdt over je eigen oude huis, woonwijk of misschien wel de fabriek waar je hebt gewerkt? Wij vertellen het van A tot Z.

 23 sep 2017

Wanneer je gaat verbouwen, komt daar heel wat bij kijken. Het begint met een idee, dan een plan van aanpak, selecteren klusbedrijf, een ontwerp, het slopen, het afvoeren van bouwafval, de wederopbouw en de afwerking.

 23 aug 2017

Reviews

10
Jan E. 15 april 2024, Moerdijk Makkelijk en snel geregeld en geleverd.
8
Ronnie B. 15 april 2024, Roosendaal snelle levering
10
Richard T. 15 april 2024, Woerden Super service. Dank aan alle betrokkenen.
9.3

54.299 klanten geven ons gemiddeld een 9.3!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank