Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Afvalcontainer huren? Kies het juiste formaat van uw afvalcontainer nu ook mobiel!De afgelopen jaren is het mobiele dataverkeer enorm gestegen. Een verdubbeling van het gebruik is eerder regel dan uitzondering. En dat hebben wij bij Bouwbakkie.nl ook gezien bij onze klanten. Steeds vaker komen bezoekers via hun Smartphone en Tablet naar onze website. En om de gebruikers van een Smartphone hetzelfde bestelgemak te kunnen bieden als onze bezoekers die ons via een Tablet, PC Of Mac bezoeken hebben wij speciaal de Bouwbakkie mobiele website / App gemaakt.

Vanaf heden kunt u dus via onze mobiele website / App ook een afvalcontainer huren, met hetzelfde gemak als dat u al van ons gewend bent.

De mobiele versie kenmerkt zich door:

 • vereenvoudigde weergave van informatie
 • grotere buttons
 • duidelijke stappen in het bestelproces

 

Meerdere afvalcontainers huren?

Op onze mobiele versie kunt u ook gewoon een of meer afvalcontainers huren met aparte afleveradressen per container.

Online betalen?

Dat gaat ook via iDeal direct online. U wordt, na de keuze van uw bank, doorgestuurd naar de (mobiele) betaalpagina van uw bank. Nadat u uw gegevens heeft opgegeven komt u weer terug op onze Bouwbakkie.nl mobiel.

Apart adres voor Bouwbakkie.nl mobiel?

Nee, wij hebben geen apart adres voor Bouwbakkie.nl. Wanneer u onze website met een Smartphone bezoekt krijgt u automatisch Bouwbakkie.nl mobiel te zien. Via een link onderop in het venster kunt u alsnog terug naar de gewone website.

Zet Bouwbakkie.nl in uw beginscherm van uw Smartphone

Bouwbakkie.nl App buttonMaak Bouwbakkie.nl mobiel direct bereikbaar vanaf uw Smartphone met een eigen icoontje.

 • iPhone
  Bezoek met uw browser van uw iPhone de website van Bouwbakkie.nl. Druk op de button om te delen, Kies 'Zet in beginscherm' en druk op 'Voeg toe'
   
 • Android
  Bezoek met uw browser van uw Android Smartphone de website van Bouwbakkie.nl. Druk op 'Menu' en kies voor 'Bladwijzer toevoegen' en klik op 'Gereed'. Keer terug naar het beginscherm van uw Smartphone en kies een lege plek. Hou uw vinger op het scherm totdat het snelmenu 'Toevoegen aan Begin' verschijnt. Kies voor 'Snelkoppeling' en vervolgens voor 'Bladwijzer'. Kies hier voor Bouwbakkie.nl.
   

Afvalcontainer huren via mobielAfvalcontainer huren afval kiezen

Afvalcontainer huren winkelmandjeMenu op mobiele website

Lees meer artikelen