Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.923 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Op 24 en 25 maart vindt de internationale bijeenkomst Nuclear Security Summit (NSS) plaatst in het World Forum in Den Haag. Voor een goed verloop van de Summit worden veiligheids- en verkeersmaatregelen getroffen die van invloed zijn op de bereikbaarheid, welke voor ernstige verkeershinder in de Randstad kunnen zorgen.

Bent u van plan om op 24 of 25 maart een container te huren voor de regio Den Haag of omliggende regio's? Houd er dan rekening mee dat het niet mogelijk kan zijn om binnen de voorkeursblokken te leveren en/of te leveren op de aangevraagde plaatsingsdatum.

Wij adviseren om bij het kiezen van een datum voor ophaalopdrachten, deze niet op 24 of 25 maart in te plannen.

Bekijk voor meer informatie o.a.: www.denhaag.nl/bereikbaarheid/

Lees meer artikelen