Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

container huren hulp

Bouwbakkie.nl biedt afvalcontainers aan voor zeven verschillende afvalstromen, namelijk bouwsloop afval, grofvuil, schoonpuin, hout, tuinafval, dakafval en grond. Hierdoor kan het soms lastig zijn om te bepalen in welke afvalcontainer jouw afval mag worden aangeboden.

Speciaal voor deze gevallen hebben we de Bouwbakkie.nl containerhulp ontwikkeld. Vul een afvalstof in en ontvang direct een advies over de te huren container. Je vindt de containerhulp bovenaan iedere pagina op Bouwbakkie.nl.

Zo werkt het

  • Klik bovenaan de pagina op “Welk afval wilt u aanbieden?” en vul je afvalstof in. In dit voorbeeld kiezen we voor ‘hout’.
  • Verschillende resultaten verschijnen. Kies de gewenste afvalstof.
  • Nu verschijnt het advies en vertellen we in welke container het afval mag worden aangeboden. Voor sommige afvalstoffen verschijnen ook extra tips of aanbevelingen.

Lees meer artikelen