Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

Vrijdag 27 november 2020 | Regelgeving en handhaving rondom de feestdagen

Let op! Houdt met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan. Informeer hierover bij jouw gemeente.

 

Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
39.195 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Bouwbakkie op de radioMisschien is het jou al opgevallen. Bouwbakkie heeft sinds dit jaar een paar nieuwe radio commercials. De vorige commercials gingen al ruim een jaar mee en dus tijd voor vernieuwing.

“De kracht van herhaling” is iets dat zeker op gaat voor reclame. Zowel online als op de radio. Veranderen is met reclame niet iets wat je maandelijks doet. Maar nu vonden wij het wel tijd worden voor een nieuwe frisse serie van radiospots.

We hebben 2 varianten die wisselend te horen zijn. Voornamelijk op Radio 538, Radio 10 en 100% NL. De spots zijn vooral wat rustiger gemaakt. Waren ze voorheen voorzien van een muziekje ‘eronder’. Nu hebben wij ervoor gekozen dat niet meer te doen. En... we hebben een eigen soundlogo. Je weet wel, zo’n geluidje waaraan je op den duur ons gaat herkennen. Althans, dan verwachten wij ;-) Heb jij onze spots al gehoord?

Lees meer artikelen

Een weekend flink klussen zorgt al snel voor veel rondslingerend bouwafval. Maar waar laat je dat en hoe kies je de juiste bouwafvalcontainer?

 25 apr 2017

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van ‘ik ben klaar met de winter; kom maar op met de lente!’. Wij zetten de top 10 voorjaarsklussen voor je op een rij. Dan kun je alvast aan de bak!

 10 mrt 2017