Wij gebruiken cookies
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
33.428 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Bouwbakkie op de radioMisschien is het jou al opgevallen. Bouwbakkie heeft sinds dit jaar een paar nieuwe radio commercials. De vorige commercials gingen al ruim een jaar mee en dus tijd voor vernieuwing.

“De kracht van herhaling” is iets dat zeker op gaat voor reclame. Zowel online als op de radio. Veranderen is met reclame niet iets wat je maandelijks doet. Maar nu vonden wij het wel tijd worden voor een nieuwe frisse serie van radiospots.

We hebben 2 varianten die wisselend te horen zijn. Voornamelijk op Radio 538, Radio 10 en 100% NL. De spots zijn vooral wat rustiger gemaakt. Waren ze voorheen voorzien van een muziekje ‘eronder’. Nu hebben wij ervoor gekozen dat niet meer te doen. En... we hebben een eigen soundlogo. Je weet wel, zo’n geluidje waaraan je op den duur ons gaat herkennen. Althans, dan verwachten wij ;-) Heb jij onze spots al gehoord?

Lees meer artikelen

Een weekend flink klussen zorgt al snel voor veel rondslingerend bouwafval. Maar waar laat je dat en hoe kies je de juiste bouwafvalcontainer?

 25 apr 2017

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van ‘ik ben klaar met de winter; kom maar op met de lente!’. Wij zetten de top 10 voorjaarsklussen voor je op een rij. Dan kun je alvast aan de bak!

 10 mrt 2017