Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

48.378 klanten geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Maandag geleverd!
9,2
48.378 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
48.378 geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Maandag geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag

Bouwbakkie op de radioMisschien is het jou al opgevallen. Bouwbakkie heeft sinds dit jaar een paar nieuwe radio commercials. De vorige commercials gingen al ruim een jaar mee en dus tijd voor vernieuwing.

“De kracht van herhaling” is iets dat zeker op gaat voor reclame. Zowel online als op de radio. Veranderen is met reclame niet iets wat je maandelijks doet. Maar nu vonden wij het wel tijd worden voor een nieuwe frisse serie van radiospots.

We hebben 2 varianten die wisselend te horen zijn. Voornamelijk op Radio 538, Radio 10 en 100% NL. De spots zijn vooral wat rustiger gemaakt. Waren ze voorheen voorzien van een muziekje ‘eronder’. Nu hebben wij ervoor gekozen dat niet meer te doen. En... we hebben een eigen soundlogo. Je weet wel, zo’n geluidje waaraan je op den duur ons gaat herkennen. Althans, dan verwachten wij ;-) Heb jij onze spots al gehoord?

Lees meer artikelen

Een weekend flink klussen zorgt al snel voor veel rondslingerend bouwafval. Maar waar laat je dat en hoe kies je de juiste bouwafvalcontainer?

 25 apr 2017

Ken je dat gevoel? Dat gevoel van ‘ik ben klaar met de winter; kom maar op met de lente!’. Wij zetten de top 10 voorjaarsklussen voor je op een rij. Dan kun je alvast aan de bak!

 10 mrt 2017

Reviews

8
Cathrine v. L. 19 augustus 2022, Haarlem vriendelijke chauffeur, goede communicatie
10
Kadiriye B. 19 augustus 2022, Rotterdam Super Top dienst, aardige chauffeur en natuurlijk snelle levering.
8
Michelle H. d. W. 19 augustus 2022, Hazerswoude-Dorp Snelle levering Geplaatst waar gevraagd.
9.2

48.378 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank