Wij gebruiken cookies
Let op! Gewijzigde besteltijden rondom de feestdagen, klik hier! Houdt daarnaast met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan, informeer hierover bij jouw gemeente. 
Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
34.936 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090

Heb jij ze al gehoord? De nieuwe radio commercials van Bouwbakkie.nl? Bouwbakkie.nl heeft sinds deze week enkele nieuwe radio commercials. De vorige commercials waren al weer geruime tijd te horen op de radio en dus was het tijd voor iets nieuws.
Nieuwe radio commercial Bouwbakkie
Voor Bouwbakkie.nl zijn er drie varianten die wisselend te horen zijn op Radio 538, Radio 10 en SlamFM. De commercials gaan over het seizoen en over het verbouwen van je keuken en badkamer. In alle drie de varianten zit hetzelfde muziekje (‘soundlogo’ voor de kenners) waardoor ze makkelijk herkenbaar zijn en het echte klusgevoel naar boven komt.

Nu bedenken wij zo’n spot natuurlijk niet helemaal zelf en van de productie hebben we al helemaal geen kaas gegeten. Daarom werken we samen met een aantal specialisten, voor wie het ontwerpen en produceren van gave radiocommercials dagelijkse kost is. Hierbij geven wij aan wat wij belangrijk vinden en wat wij denken dat jullie als klant belangrijk vinden. De experts gaan hiermee aan de slag en na heel veel meningen, discussies en e-mails staat er iets waar we allemaal erg blij mee zijn. Het allerbelangrijkst blijft natuurlijk dat jullie, als klant, de spot opmerken en kunnen waarderen. Daarom zijn we erg benieuwd naar jullie mening, dus laat die vooral aan ons weten!
 

 

Lees meer artikelen

Een verbouwing kost altijd veel. Veel tijd, veel energie, maar zeker ook veel geld. Denk aan je materialen, de uren van de bouwvakkers, misschien heb je zelfs wel tijdelijk een ander onderkomen nodig tijdens een grote verbouwing. Wil je zorgen dat de kosten niet de pan uitrijzen? Lees dan onze tips om je verbouwklus goedkoper te maken.

 13 jun 2018

Heb jij twee linkerhanden? Niet getreurd, er zijn genoeg mensen die weinig ervaring hebben met klusjes in en om het huis. Maar zoals het al eeuwenoude spreekwoord zegt: je bent nooit te oud om te leren. Vaak is het gewoon een kwestie van doen. Lees onze tips en je hebt nooit meer een klusser nodig! Nou ja, zeg nooit nooit ...

 20 apr 2018