Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag en in de avond
9,2
46.849 reviews
The Feedback Company
Vanaf nu bieden wij ook avondlevering aan! Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur een afvalcontainer dan plaatsen wij deze dezelfde dag nog. Let op: deze optie is op dit moment alleen beschikbaar in de regio’s Amsterdam en Rotterdam en Zuid-Limburg.
 

Regio's

Wil je weten of je ook in jouw regio gebruik kunt maken van avondlevering? Selecteer een container en voeg deze toe aan de winkelmand, klik daarna op bestelling afronden. Dan is het bestelformulier zichtbaar en krijg je bij het onderdeel, plaatsing adres van de container (als jouw postcode binnen het pilot gebied valt) de mogelijkheid om voor avondlevering te kiezen.
Bouwbakkie - avondlevering
 

Wisselen van container

Houd er rekening mee dat het afvoeren van een volle container in de avond helaas niet mogelijk is. Wanneer je een container laat wisselen en tegelijk voor de avondlevering kiest dan wordt de nieuwe container geplaatst maar de oude container kan niet afgevoerd worden. Let erop dat er voldoende ruimte is voor twee containers. De andere container halen wij binnen twee werkdagen weer op.

Vragen

Wil je meer weten over de avondlevering? Neem dan contact op met onze klantenservice op 072-7514090 of stuur ons een e-mail op info@dnacc.nl.
 
 
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Groen afval

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  

Reacties

 Lies Tanja -Fledderman   
Duidelijke. Blog.

Lees meer artikelen

In de ochtend meteen beginnen aan jouw nieuwe klusproject? Ontdek onze avondlevering.

Bestel jouw Bouwbakkie in drie simpele stappen. Voor 15:00 uur besteld = tussen 18:00 en 21:00 uur op de stoep. Zo kun je de volgende ochtend al lekker vroeg aan de bak. Daag, oude keuken!

  8 mrt 2022

Bij Bouwbakkie.nl werken we continue aan nieuwe ontwikkelingen. Dit kunnen ontwikkelingen zijn op onze website, maar ook in onze dienstverlening. Hierbij luisteren wij goed naar de vraag van onze klanten. Zo merkten wij op Bouwbakkie.nl dat de vraag naar containers voor gips de afgelopen maanden toe nam.

Daarom hebben wij een nieuwe afvalstroom toegevoegd aan onze dienstverlening, namelijk gips. Voordat wij deze stroom landelijk uitrollen starten we met de pilot in de regio Utrecht.

 13 sep 2019