Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
43.798 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
Bij Bouwbakkie.nl werken we continue aan nieuwe ontwikkelingen. Dit kunnen ontwikkelingen zijn op onze website, maar ook in onze dienstverlening. Zo kon u voorheen tot 23:59 uur bestellen bij een plaatsing voor de volgende dag, vanaf nu kunt u tot 16:00 uur bestellen voor plaatsing op dezelfde werkdag! Als u op werkdagen voor 16:00 uur besteld heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor levering in de avond, tussen 18:00 en 21:00 uur. Voordat wij dit nieuwe voorkeurs tijdsblok landelijk uitrollen starten we vanaf 25 november 2019 met een pilot in de regio Amsterdam en per 30 maart 2020 voegen we hier de regio Rotterdam aan toe.
 
Pilot
Tijdens de pilot is het alleen in een bepaald postcode gebied, regio Amsterdam of Rotterdam, mogelijk om een container te bestellen binnen het nieuwe tijdsblok van 18:00 – 21:00 (avond). Controleer in de postcodelijst hieronder of het ook mogelijk is voor uw postcode om een container te bestellen. Daarnaast zullen wij dit nogmaals controleren bij het invullen van de postcode in het bestelformulier. Afvoeren van een volle container is in de avond helaas niet mogelijk. Houd hier rekening mee wanneer u een container laat wisselen en dan voor het tijdsblok "avond" kiest, de nieuwe container wordt er bijgeplaatst, zorg er dus voor dat er voldoende ruimte is voor twee containers. De volle container wordt binnen twee werkdagen afgevoerd. 
 
Hoe werkt de avondlevering? 
Je klikt op het winkelmandje achter de container die u wilt bestellen, de container verschijnt vervolgens in uw winkelmandje waarna u de bestelling kunt afronden door het bestelformulier in te vullen. In het bestelformulier heeft u als uw postcode binnen het pilot gebied valt de mogelijkheid om als voorkeur levering avond te kiezen, zie onderstaand voorbeeld. Vervolgens vult u de rest van het formulier in en rond u de bestelling af. Na het afronden van de bestelling ontvangt u van ons een bevestigingse-mail van de order. 
 
 

 
Vragen over de avondlevering?
Heeft u vragen over deze pilot? Neem dan contact op met onze klantenservice op 072-7514090 of stuur ons een e-mail op info@dnacc.nl.
 
 
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 3 m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Schoon puin

Afvalcontainer 6 m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Groen afval

Afvalcontainer 10 m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  

Reacties

 Lies Tanja -Fledderman   
Duidelijke. Blog.

Lees meer artikelen

Bij Bouwbakkie.nl werken we continue aan nieuwe ontwikkelingen. Dit kunnen ontwikkelingen zijn op onze website, maar ook in onze dienstverlening. Hierbij luisteren wij goed naar de vraag van onze klanten. Zo merkten wij op Bouwbakkie.nl dat de vraag naar containers voor gips de afgelopen maanden toe nam.

Daarom hebben wij een nieuwe afvalstroom toegevoegd aan onze dienstverlening, namelijk gips. Voordat wij deze stroom landelijk uitrollen starten we met de pilot in de regio Utrecht.

 13 sep 2019