Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

Vrijdag 27 november 2020 | Regelgeving en handhaving rondom de feestdagen

Let op! Houdt met het bestellen van de container rekening met de lokale regelgeving en de aanvraag van een vergunning voor het plaatsen van een container rondom de feestdagen. Het toezicht en de handhaving hierop is strenger tijdens deze dagen, zo kan het zijn dat er 's nachts geen containers meer op openbare ruimtes mogen staan. Informeer hierover bij jouw gemeente.

 

Lage all-in prijzen Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Door heel Nederland Ook op zaterdag
9,2
39.195 reviews
The Feedback Company
Hulp nodig? Bel: 072-7514090
 
Op 26 september is het Burendag! Ga jij met jouw buren aan de slag in de wijk? Óf draag jij je steentje bij door een van de highlights uit je woonplaats weer spik en span te maken? Super, maar vergeet het bakkie met de buren niet!
 
Buurtbakkie
Afval verzamelen, groenstroken aanpakken, picknicktafels bouwen... Maar waar laat je de zooi? Van groenafval tot straatvuil, Bouwbakkie heeft voor elk type klus een afvalcontainer. Hoe makkelijk is het, om op Burendag samen met je buren één container te delen? Wel zo voordelig! 
 
Makkelijk kosten delen
Wist je dat je bij het bestellen van een Buurtbakkie simpel de kosten kunt delen? Gewoon, met een Tikkie! Tikkie is een gratis app waarmee je een betaalverzoek kunt versturen naar je buren. Handig als je het Buurtbakkie hebt voorgeschoten. De ontvangers van het betaalverzoek hoeven Tikkie niet te hebben. Je verstuurt via bijvoorbeeld WhatsApp of per e-mail een link naar je buren, waarmee zij jou via iDeal kunnen betalen. Makkie!
 
Zo kun jij je focussen op een fijne Burendag. Veel plezier!
 
Grofvuil

Afvalcontainer 3 m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  
Groen afval

Big Bag 1m3

L 90 x B 90 x H 110
bigbag-bulky-puinzak-1m3-huren.png
All-in prijs  
Groen afval

Afvalcontainer 3 m3

L 220 x B 170 x H 100
3m3-container-huren.png
All-in prijs  

Lees meer artikelen

Bij Bouwbakkie.nl werken we continue aan nieuwe ontwikkelingen. Dit kunnen ontwikkelingen zijn op onze website, maar ook in onze dienstverlening. Zo kon u voorheen tot 23:59 uur bestellen bij een plaatsing voor de volgende dag, vanaf nu kunt u tot 16:00 uur bestellen voor plaatsing op dezelfde werkdag! Als u op werkdagen voor 16:00 uur besteld heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor levering in de avond, tussen 18:00 en 21:00 uur.

Voordat wij dit nieuwe voorkeurs tijdsblok landelijk uitrollen starten we met een pilot in de regio Amsterdam en Rotterdam.

 27 nov 2019