Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,2
47.599 reviews
The Feedback Company


Wist je dat we onze bakkies ook ‘s avonds kunnen leveren? Bestel jouw Bouwbakkie in drie simpele stappen. Als je voor 11:00 uur besteld dan staat jouw Bouwbakkie tussen 18:00 en 21:00 uur op de stoep. Zo kun je de volgende ochtend al lekker vroeg aan de bak. Daag, oude keuken!

Over de avondlevering

Heb jij een superstrakke verbouwplanning? Of heb je een spoedklus? Ontdek onze avondlevering: ’s avonds bezorgd, ’s ochtends aan de bak! Bestel je jouw Bouwbakkie voor 11:00 uur dan staat ‘ie dus vanavond nog op je stoep! Wil je bij de bezorging aanwezig zijn maar ben je overdag niet thuis, ook dan is de avondlevering een goed alternatief. Wist je dat het ook nog iets voordeliger is om te kiezen voor een avondlevering dan voor een ochtendlevering? De optie om voor avondlevering te kiezen vind je op het overzicht van de bestelling. Bij het onderdeel: “plaatsing adres van de container”. 

Wisselen van container

Houd er rekening mee dat het afvoeren van een volle container in de avond helaas niet mogelijk is. Wanneer je een container laat wisselen en tegelijk voor de avondlevering kiest dan wordt de nieuwe container geplaatst maar de oude container kan niet afgevoerd worden. Let erop dat er voldoende ruimte is voor twee containers. De andere container halen wij binnen twee werkdagen weer op.


Bestel jouw Bouwbakkie


Vragen

Wil je meer weten over de avondlevering?
Neem dan contact op met onze klantenservice op 072-7514090 of stuur ons een e-mail op info@dnacc.nl.

Jouw bakkie, jouw tijden!

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  
Grofvuil

Afvalcontainer 6m3

L 350 x B 170 x H 100
6m3-puincontainer-huren.png
All-in prijs  

Lees meer artikelen

Vanaf nu bieden wij ook avondlevering aan! Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur een afvalcontainer dan plaatsen wij deze dezelfde dag nog. Wil je weten of je hier gebruik van kan maken?

Deze optie is op dit moment alleen beschikbaar in de regio’s Amsterdam en Rotterdam en Zuid-Limburg.

 27 nov 2019

Reviews

10
Marcel O. 3 juli 2022, Barendrecht Snel en makkelijk via site te bestellen. Prima
10
Remko v. t. H. 3 juli 2022, Giesbeek Prima
10
Robin B. 3 juli 2022, Poeldijk Snel en optijd geleverd.
9.2

47.599 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank