Deze website maakt gebruik van cookies

Om uw bezoek aan onze website optimaal te laten verlopen, maken wij gebruik van cookies. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om social media-functies aan te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze social media-, advertentie- en analysepartners. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Natuurlijk vinden wij uw privacy belangrijk. Daarom kunt u de cookie-instellingen zelf beheren. Hoe wij omgaan met de gegevens die op basis van de geplaatste cookies verkregen zijn, leggen wij uit in onze cookie- en privacyverklaring.

48.815 klanten geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag Voor 23:59 besteld? Morgen geleverd!
9,2
48.815 reviews
The Feedback Company
48.815 geven ons een 9,2! Lage all-in prijzen Vandaag voor 23:59 besteld? Morgen geleverd! Incl. 8 weken huur Ook op zaterdag


Jouw klusproject net een achtbaan? Bestel een Bouwbakkie en krijg 2 kaarten voor attractiepark Duinrell. Ga jij deze zomervakantie aan de slag met een grote tuin verbouwing, keuken renovatie of nieuw babykamer? Wat een klus! Tijdens een verbouwing sta je vroeg op en werk je tot laat in de avond door. Ook loopt een verbouwing niet altijd op rolletjes en zijn stress momenten niet uitgesloten. Wat is het fijn om een moment van ontspanning in te plannen. Want daar kikker je van op!

Zie jij het al zitten om samen met je gezin op pad te gaan om mooie herinneringen te maken? Bouwbakkie kan je daar een handje bij helpen. Van drilboor naar gegil in je oor… Gooi al die klusfrustraties er maar even uit! Ontvang t/m 31 augustus bij bestelling van je 1e bouwbakkie 2 tickets (t.w.v 43,90 euro) voor attractiepark Duinrell. Op die manier krijg je de ruimte om heel even te ontsnappen aan de drukte van de verbouwing en tijd te maken voor het gezin.
 

Bestel een Bouwbakkie


Wat moet je doen?

1. Gebruik de actiecode: "kikker" bij je bestelling van een bouwbakkie
2. Je ontvang uiterlijk 5 werkdagen na je bestelling een aparte e-mail met daarin twee unieke kortingscodes
3. Vul deze codes in op https://www.duinrell.nl/reserveren/bouwbakkie en reserveer jouw dag en tijdslot
4. En... veel plezier!

Duinrell campagne

Over attractiepark Duinrell

In attractiepark Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud. Voor de échte durfal zijn er allerlei stoere attracties en achtbanen. Maar ook voor de kleintjes zijn er genoeg avonturen te beleven zoals een speeltuin, een westerntreintje en trampolines. En weet je wat het fijne is? Je bent de hele dag lekker buiten aan het rondstruinen.
 
Durf jij mee met een ritje in de Falcon? Een uitdagende achtbaan met een duikvlucht, looping en kurkentrekkers. Of doe je het liever wat kalmer aan? Gelukkig zijn er genoeg attracties die op grond blijven zoals het minitreintje waarin je even bij kan komen van alle indrukken. Kortom bij Duinrell is er voor jong en oud genoeg te beleven.
 

Meer informatie

Wil je meer weten over deze actie of de actievoorwaarden?


Meer informatie

 

Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  
Bouwafval sloopafval

Afvalcontainer 10m3

L 375 x B 180 x H 170
10m3-container-huren.png
All-in prijs  

Reacties

 Jannie Brands en Willie Wakker    

Lees meer artikelen

In de ochtend meteen beginnen aan jouw nieuwe klusproject? Ontdek onze avondlevering.

Bestel jouw Bouwbakkie in drie simpele stappen. Voor 11:00 uur besteld = tussen 18:00 en 21:00 uur op de stoep. Zo kun je de volgende ochtend al lekker vroeg aan de bak. Daag, oude keuken!

 15 mrt 2022

Reviews

10
Loes Z. 24 september 2022, Hellevoetsluis Was snel geleverd
8
Roos 24 september 2022, 's-Hertogenbosch Prima service
10
Jop H. 24 september 2022, Bergen Snel en correct
9.2

48.815 klanten geven ons gemiddeld een 9.2!

Bekijk alle reviews

Bekijk alle reviews

Online betalen via uw eigen bank